Seuraa meitä Facebookissa Seuraa meitä Twitterissä Seuraa meitä Instagramissa
Logo
 
Yritysesittelymme Uutisiamme Tuotteemme Tee löytöjä nettikaupastamme Moottoriurheilu on lähellä sydäntämme Rallikyyditykset jokaiseen lähtöön Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja
Yhteistyökumppanit vauhdissa vahvasti mukana
Rallitiimimme esittely Tuoreimmat moottoriurheilu-uutisemme kilpailukalustomme Kilpailukautemme tulokset ja raportit Rallihistoriamme Rallikuva-arkistomme Vauhdikkaat raceleffat Kannusta Ari Könöstä Yhteistyökumppanit vauhdissamme mukana
Highslide JS Highslide JS
Highslide JS Highslide JS
Highslide JS Highslide JS
Highslide JS Highslide JS
Highslide JS Highslide JS
Highslide JS Highslide JS
Highslide JS Highslide JS
Highslide JS Highslide JS
Highslide JS Highslide JS
Yhteistyökumppanit vauhdissa vahvasti mukana

Red DevilRed Deviliä myydään maailmalla yli 50:ssä eri maassa ja se on maailman toiseksi myydyin energiajuoma. Syystäkin. Red Devil on ominaisuuksiltaan ja maultaan ylitse muiden. Red Devil on Ari Könösen toinen pääyhteistyökumppaneista.


MadCrocMad Croc on hollantilaisvalmisteinen hiilihapollinen tauriini-, vitamiini- ja kofeiinipitoinen energiajuoma. Mad Croc nimellä valmistetaan myös Mad Croc Energy Gum -purukumia, alkoholipitoista Croc's Tail -energiajuomaa ja sokeritonta Mad Crocia. Mad Crocin maahantuoja Suomessa on Altia Oyj.

Kievari RantapirttiKievari Rantapirtti räätälöi safariseikkailua mm. melonnan, moottorikelkkailun, koiravaljakkosafarin ja mönkijän parista. Vauhtiveikoille lisäjännitystä löytyy rallipoluilta huippukuskien kyydissä. Vastapainoksi on mahdollista nauttia rauhallisista tuokioista erätulilla patikkapolun varrella tai savusaunan löylyissä. Myös lomamökkejä on mahdollista vuokrata.

LähiTapiolaValtakunnallinen LähiTapiola-ryhmä palvelee kaikissa kodin, yrityksen ja maatilan vakuuttamiseen liittyvissä asioissa. LähiTapiola-ryhmän 20 alueyhtiötä kuuluvat kiinteästi paikalliseen talouselämään ja arkipäivään. LähiTapiola on paikallisten yritysten yhteistyökumppani ja paikallisten palveluiden käyttäjä ja tarjoaa paikallisesti asiantuntevaa vakuutuspalvelua.

HandelsbankHandelsbanken on on pohjoismainen, kansainvälisesti toimiva pankkikonserni. Pankilla on toimintaa kaikkiaan 22 maassa eri puolilla maailmaa ja sen palveluksessa on yli 11 000 henkilöä. Pankki tunnetaan vahvasta yrityskulttuuristaan ja asiakaskeskeisestä, joustavasta palvelustaan. Jo vuosien ajan Handelsbanken on ollut laajan asiakastyytyväisyysvertailun kärjessä sekä Suomessa että muissa Pohjoismaissa (EPSI Rating).

LVI HojatechLVI-Hojatech on Keski–Suomen alueella toimiva LVI -alan yritys ja se on käytettävissäsi olitpa sitten yrityksen edustaja tai yksityinen henkilö. LVI-Hojatechilla on kokemusta niin uudiskohteista kuin saneerauksistakin, ympäri Suomea.

HinausTeamHinaus-Team Oy on täyden palvelun hinausyritys, joka jatkaa jo vuonna 1965 Jyväskylässä alkanutta hinausperinnettä. Tuolloin toimintaa harjoitettiin Sisä-Suomen Autokeskus Oy:n nimellä. Vuonna 1989 toiminta siirtyi yrityskaupalla Hinaus-Team Oy:lle.


LasikalleLasi-Kalle Oy on toiminut Jyväskylässä vuodesta 1947 ja se tuottaa monipuolisia lasialan palveluita nyt jo neljännessä polvessa. Yrityksen pitkän kokemuksen myötä se hallitsee niin vanhat kuin uudetkin asennusmenetelmät.


Matin MarkkaMatin Markka on on yksityinen keräilijöitä sekä kauppiaita palveleva numismatiikan erikoisliike. Valikoimissa on vanhoja pääosin Suomalaisia rahoja, moderneja ulkolaisia seteleitä ja kolikoita ja tietysti laadukkaat keräilytarvikkeet. Matinmarkka.com - kaikki kolikoista!


Keski-Suomen PutkistohuoltoKeski-Suomen Putkistohuolto Oy toteuttaa kokonaisvaltaisesti kaikki viemäripalvelut. Jyvässeudun Muuramessa toimipistettään pitävä yritys tunnetaan putkistojen avauksen, huuhtelun, imutöiden, luotauksien, kuvaamisten ja sulatusten alalla.

Audio Hellman AlpineAudio Hellman toimii mm. ACV, ALPINE, DLS, FOCAL, GAS ja SILENT COAT tuotemerkkien virallisina maahantuojina: Yrityksen tuotevalikoima kattaa kaiken autohifin osalta ja maahantuonnissa ovat niin CD-soittimet, DVD-soittimet, kaiuttimet, vahvistimet, navigaattorit, multimedialaitteet kuin kaikki niiden vaatimat asennustarvikkeetkin sekä esimerkiksi Suomen suosituimmat Silent Coat vaimennusmatot.

MediaGuru Jack BaconMediaGuru Jack Bacon on jyväskyläläinen uusmediaan keskittynyt yritys, joka on ollut vauhdissamme jo vuodesta 2002 lähtien. Guru tuottaa monipuolisia digitaalisen median palveluja kuten kotisivuja ja niiden sisällöntuotantoja. Suosittelemme!

Palvelemme sinua Jyväskylän keskustassa - Ota yhteyttä!