Seuraa meitä Facebookissa Seuraa meitä Twitterissä Seuraa meitä Instagramissa
Logo
 
Yritysesittelymme Uutisiamme Tuotteemme Tee löytöjä nettikaupastamme Moottoriurheilu on lähellä sydäntämme Rallikyyditykset jokaiseen lähtöön Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja
Isokuva
Rallitiimimme esittely Tuoreimmat moottoriurheilu-uutisemme kilpailukalustomme Kilpailukautemme tulokset ja raportit Rallihistoriamme Rallikuva-arkistomme Vauhdikkaat raceleffat Kannusta Ari Könöstä Yhteistyökumppanit vauhdissamme mukana
Katso video kuinka vuonna 2013 Könönen testasi Ford Fiesta S2000 ralliautoa
 
Katso video kuinka vuonna 2007 Könönen testasi Mitsubishi Lancer WRC-autoa
 
Näiltä sivuilta löydät kuvia, videoita sekä ennen kaikkea tietoa yrityksemme ykköskuumasta ralliautoilija Ari Könösestä ja hänen autourheilu-uransa vaiheista.

A-ryhmäläisillä Mitsubishi Lancer Evolution ralliautoilla viimeiset kymmenen kilpailukautta kaasutellut Könönen muistetaan 1980-luvun lopun Finnish Junior Rally Teamin jäsenenä sekä rallisprintin kilpailukauden 2003 mestarina. Taskussa hänellä on myös 28 Keski-Suomen aluemestaruutta sekä uskomaton määrä kokemusta ja tietotaitoa ralliautoilun vauhdikkaasta maailmasta.

- Kultaisella 80-luvulla menetin sydämeni rallille. Kaikki alkoi vuonna 1983 etuvetoisella Ford Fiestalla, joka vaihtui nopeasti takatuuppariin Ford Escort RS 2000 ralliautoon. Vauhdin nälkää tyydyttääkseni ja yleiseen luokkaan noustessani ajoin monta vuotta legendaarisilla ralliautoilla kuten Audilla, Lancialla, Subarulla ja nyt viimeiset 12 vuotta Mitsubishillä, kertoi Könönen.

- 32. rallivuoden ajalle on mahtunut paljon ralleja ja rallisprinttejä niin Suomessa kuin maamme rajojen ulkopuolella. En ole pitänyt kirjaa kilpailuista, joissa olen ollut viivalla, mutta niitä varmasti on paljon. Menestystä on tullut kiitettävästi ja se myös antaa virtaa aktiiviuran jatkumiselle sekä ennen kaikkea ennätysyritykselle saavuttaa järjestyksessän 29. Keski-Suomen aluemestaruus, Könönen jatkaa.

Highslide JSTervetuloa tutustumaan rallitiimimme vauhdikkaaseen maailmaan!

Ari Juhani Könönen, ralliautoilija
- Syntymäaika: 28.09.1963
- Asuinpaikka: Vaajakoski
- Perhe: Vaimo ja neljä lasta
- Ensimmäinen ralli: 1983 Savonlinnan rallisprint
- Ensimmäinen MM-ralli: 1986 Ruotsin MM-ralli
- Parhaat saavutus: Rallisprintin Suomen Mestari 2003
- Erikoista: Yli 260 voittoa ralli ja rallisprint -kilpailuista

Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS
Jari Niiranen
- Kartanlukija
- Ikä 46v
Pasi Jäntti
- Mekaanikko
- Ikä 20+
- Ammatti: Mutterien ruuvaaja
- Työnantaja: Kapu-Marine Oy
Vesa Martikainen
- Mekaanikko
- Ikä: 40+
- Ammatti: Hotellipäällikkö
- Työnantaja: Jyvässeudun Talonmiehet Oy
Jani Kekoni
- Mediamoguli
- Ikä: +30 fyysisesti, muuten 25v
- Ammatti: Senior Hacker Advisor
- Työnantaja: MediaGuru Jack Bacon
Palvelemme sinua Jyväskylän keskustassa - Ota yhteyttä!