Seuraa meitä Facebookissa Seuraa meitä Twitterissä Seuraa meitä Instagramissa
Logo
 
Yritysesittelymme Uutisiamme Tuotteemme Tee löytöjä nettikaupastamme Moottoriurheilu on lähellä sydäntämme Rallikyyditykset jokaiseen lähtöön Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja
Palvelemme sinua niin radio-, autohifi-, kaiutin, puhelin-, navigointi- kuin näyttöasioissasi
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
Palvelemme sinua niin radio-, autohifi-, kaiutin, puhelin-, navigointi- kuin näyttöasioissasi.

Meille on tärkeää, että autossasi soi oikeanlainen soundi, osaat suunnistaa autolla sinne minne olet menossa sekä ennen kaikkea se, että sinuun saa yhteyttä olitpa missäpäin maailmaa tahansa.


30-vuotisen historiamme aikana olemme tehneet yhteistyötä lukemattomien tuotteiden ja niitä edustavien merkkien kanssa. Tänä aikana olemme saaneet huomata tiettyjen merkkien ylittävät toisensa heidän osa-alueillaan.

Asennamme ja huollamme kaiken merkkiset ja malliset autohifilaitteet sekä huollamme mm. matkapuhelit ja muut pienelektroniikkalaitteet!

Asennamme autoihin myös vaativammat hifipaketit sekä muut erikoisasennukset.
Meiltä löytyy kaikki olennaiset tarvikkeet asennusten suorittamiseen sekä äänenpainemittauksiin.
Sen minkä myymme, myös asennamme ja huollamme.

Edustamme vain ja ainoastaan parhaita tuotemerkkejä - tervetuloa tutustumaan liikkeeseemme tai sähköiseen verkkokauppaamme!

Radiot
Edustamme mm. Alpinen, Blaupunktin, Clarionin, Focalin, Panasonicin, Pioneerin, Procemaxin ja VDO Daytonin tuotteita. Lisäksi kauttamme saat kaiuttimet, tarvikkeet ja antennit. Meiltä löydät myös laajan valikoiman käytettyjä laitteita.

Autohifi
Meiltä löydät autohifinälkään huippumerkit: Alpine, Blaupunkt, Blaupunkt Velocity, Focal, GAS, MTX, Panasonic, Philips, SPL Dynamics, VDO dayton yms... Valikoimistamme löytyvät myös kaikki asennustarvikkeet kuten esim. sulapekesät, kondensaattorit, akunkengät, virtakaapelit, virranjakoblogit, kaapeliliittimet ja RCA:t.
HUOM! Asennamme myös vaativammatkin paketit.

Puhelimet
Näissä merkeissä: Sony-Ericsson, Nokia, Samsung ...
Meiltä löydät myös asennustarvikkeet sekä kaikenmaailman puhelintarvikkeet!

Navigointi
Mobiilinavigointi: Plug and play! Blaupunktin uusi kannettava navigointilaite on joustava käytöltään mutta talonnumeron tarkka, matkustat sitten kävellen, autolla tai moottoripyörällä.

Autoradionavigointi: Kuuntele musiikkia CD-levyltä tai MP3-tiedostoista navigoinnin aikana. Blaupunktin uudet hifiluokan autoradionavigaattorit ovat helposti asennettavissa minkä tahansa auton radioaukkoon.

Multimedianavigointi: Varmistaaksemme sujuvan navigoinnin ja viihteen käytön, ovat nämä monitoimilaitteet varustettu moottoroidulla LCD-näytöllä, ja ne voidaan asentaa normaaliin radioaukkoon.

Erillisnäytöillä varustetut navigointilaitteet: Sillä pääset perille. Ja olet koko ajan tilanteen tasalla.

Meiltä saatavana myös karttapäivitykset!
Näytöt ja DVD-laitteet joko paketteina tai erikseen!

Palvelemme sinua Jyväskylän keskustassa - Ota yhteyttä!